چک لیست بازرسي بهداشتي از مراکز عرضه گوشت و مرغ / چک لیست بازرسي بهداشتي ازکیوسک ثابت عرضه مواد غذایي

چک لیست خود اظهاري بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد خوردنی آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و اماکن عمومی

چک لیست بازرسي بهداشتي از نانوایي سنتي و مراکز تولید و عرضه نان

چک لیست بازرسي بهداشتي از خوارو بار فروشي، عمده فروشي، سوپرمارکت، فروشگاه های بزرگ و فروشگاه های زنجیره ای عرضه مواد غذایي

چک لیست بازرسي بهداشتي از واحد سیار عرضه مواد غذایي / چک لیست بازرسي بهداشتي از انبار و سردخانه مواد غذایي

چک لیست بازرسي بهداشتي از رستوران، رستوران سنتي، سفره خانه، چلوکبابي و سلف سرویس

چک لیست بازرسي بهداشتي ازخودروی حمل مواد غذایي / چک لیست بازرسي بهداشتي از مراکز تولید و عرضه یخ

چک لیست بازرسي بهداشتي از تالار پذیرایي / چک لیست بازرسي بهداشتي از بوفه عرضه مواد غذایي

شامل : بهداشت فردی – بهداشت مواد غذایي – بهداشت ابزار و تجهیزات – بهداشت ساختمان

مصداق ندارد شامل مواردی است که وجود آن الزامی نبوده و با عبارت”در صورت وجود”آغاز می گردد

 اصلاح در محل شامل مواردی است که تا پایان زمان بازرسی قابل اصلاح در محل بوده و چنانچه همان نقص در بازرسی بعدی تکرار گردد با علامت × مشخص می شود.  

ردیف هایی که با رنگ قرمز و علامت * مشخص شده است نشان دهنده شرایط یا حالت بحرانی می باشد – ردیف هایی که با رنگ مشکی مشخص شده است نشان دهنده شرایط یا حالت غیر بحرانی می باشد.